Qui som?

La Companyia B som una companyia de teatre que creem espectacles per a tots els públics, combinant actors, titelles i música en directe.

Ens agrada explicar històries extraordinàries des de la quotidianitat, posant en valor la feina ben feta i desdibuixant la línia que separa la realitat de la ficció; perquè si pensem que la vida és un conte… llavors tot és possible.

L’any 2010, en Pep Boada, crea la Companyia B per a engegar el seu primer espectacle “La Rateta que …” del qual hem fet més de 250 representacions.

L’any 2016, estrenem “El Ràpid (un sabater sense follets”).

Si voleu sentir històries que -si no són mentida- deuen ser veritat, la Companyia B us proposa amb els seus espectacles un grapat de romanços i cançons que us faran descobrir personatges carregats d’emoció.

Pep Boada

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, Pep Boada (alma mater de la Companyia B) treballa com a actor, manipulador, cantant, músic i compositor amb diverses companyies de teatre (Pa Sucat, Farrés Brothers, Produccions Essencials, Sinilos, Trono Villegas, Eudald Ferré & Luca Ronga, Titeres 4Caminos, A Cel Obert, Trac-Trac, El MAgatzem, Cous Cous Clown, etcètera) i en programes de televisió (“Los Lunnis” i “Los Algos”).

companyia-pep